Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно, 21 травня, знаменитість презентувала свіжий альбом і кліп на пісню "Красное вино", яким інтригувала довгий час. Так, артистка вже встигла поділитися радісною новиною - її композиція стала справжнім хітом і стійко тримається в трендах YouTube, зібравши за п'ять днів більше 2 мільйонів переглядів.

Зірка виставила уривок з відеороботи, примірявши відразу два спокусливих образи, гаряче рухаючись на камеру. Також виконавиця трепетно подякувала аудиторії, зазначивши, як для неї важливо, щоб творчість знаходила відгук у серцях.

"Яке щастя! 😍 Вже більше 2 000 000 переглядів кліпу "Красное вино", він продовжує триматися в трендах YouTube!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивлюся Ваші коментарі, повідомлення, позначки і щаслива, що вам подобається і трек, і весь альбом "Красное вино"

Для мене, і як для артиста, і як для людини - велика нагорода, що моя творчість і одкровення, якими я ділюся, знаходять відгук у ваших серцях ❤️

Спасибі кожному, хто слухає і дивиться! Дякую #nkfamily! Люблю вас😘"