У четвер, 27 травня, в Україні очікується тепла, місцями навіть спекотна погода. У той же час в декількох областях країни можливі травневі дощі та грози.

Синоптики Укргідрометцентру прогнозують опади у західних, центральних та північних областях. Температура повітря складе +21 +26 градусів.

Дощі пройдуть у Чернівецькій, Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Київській, Чернігівській та Сумській областях.

погода 26 травня, фото з сайту Укргідрометцентру

Синоптик Наталка Діденко повідомила в Facebook, що в західних областях існує ймовірність дощів, проте вони будуть локальними та невеликими.

Незважаючи на дощі, стовпчики термометрів піднімуться на кілька градусів майже у всіх областях. Найтепліше буде на Півдні і Сході – +25 +27.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На Півночі і в Центрі України температура повітря буде однаковою – +24 +26. Трохи більш прохолодну погоду обіцяють на Заході – +21 +23. Південний вітер досягне 5-10 метрів на секунду.

У Києві в четвер прогнозується теплий дощ. Стовпчики термометрів у столиці триматимуться в межах +21 +24 градуси.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, якою буде погода в Україні в перший місяць літа. Чи підуть в червні дощі, або парасолька стане кращим другом ще надовго.