Сенсаційна українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр, пародіюючи американську хіп-хоп виконавицю Mulatto. Так, артистка приміряла лише бюстгальтер і труси бежевого кольору, а також високі срібні чоботи, тримаючи в руках соняшник.

Зірка покрасувалася напівоголеними формами, вирішивши обговорити з шанувальниками важливу тему - сором при слові "секс". Олена зазначила, що статеве виховання в Україні просто відсутнє, несучи за собою негативні наслідки, починаючи від скутості і закінчуючи хворобами, які можна підхопити від незнання.

"Коли червоніють при слові секс - я чую галас

Секс - це те, про що соромно/страшно говорити більшості з нас. Все починаєтся з дитинства: спочатку нам не можна говорити про це з батьками, соціум також соромиться, потім і з коханою людиною теж не виходить. Це я ще мовчу про дітей та статеве виховання, яке в Україні просто відсутнє.

З цього випливає дуже багато не приємних питань, починаючи з проблем у ліжку від сором’язливості та закінчуючи тяжкими хворобами від не обізнаності. Але чомусь ми так звикли: про секс не говоримо, але потім дивуємось, чого наші діти таке страшне виробляють в інтернеті.

Я вважаю, що не треба боятися сексу, про це потрібно говорити. Як дорослим між собою так і дорослим з дітьми."

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

instagram.com/alyona.alyona.official/