Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників яскравим фото, зробленим в затишній домашній обстановці. Так, артистка лежала на підлозі, примірявши ніжно-блакитну сукню з глибоким декольте і квітковим принтом, доповнивши образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах і розпустивши довге кучеряве волосся.

Зірка рекламувала популярний американський онлайн-магазин, а заодно видала кілька власних секретів краси, розповівши про користь кокосової олії.

Виконавиця зазначила, що використовує олію для волосся, роблячи маску, наносить на тіло після душу для зволоження, на відпочинку використовує як засіб для засмаги.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Якщо уявити, що одного разу мені сказали б залишити один доглядовий продукт, я вибрала б..

кокосова олія 🥥

Вдома, на відпочинку, влітку, взимку - завжди і всюди зі мною ця ароматна баночка 🤍

Використовую я її так :

🥥 раз в 1-2 тижні роблю маску для волосся. Трохи розігріваю олію і за кілька годин до миття голови наношу її на сухе волосся по всій довжині. Загортаю волосся в рушник або надягаю шапочку для душу. Далі мию голову як зазвичай. Волосся після такої маски стає м'яким, насиченим і блискучим

🥥 наношу кокосову олію як зволожуючий засіб для тіла після душу. Витрата олія при цьому дуже маленька

🥥 коли я на відпочинку, використовую кокосову олію як засіб для засмаги. Діє дуже швидко і дуже круто!

Найголовніше - вибирати якісну нерафіновану олію холодного віджиму, без добавок і ароматизаторів."