Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість також підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з майже 2 мільйонів фоловерів.

Нещодавно артистка порадувала шанувальників кумедним відео, позуючи в спокусливій сукні бордового кольору з глибоким декольте і масивними каменями-стразами з кліпу на пісню "Красное вино", яка вже встигла стати справжнім хітом.

Зірка доповнила образ макіяжем з акцентом на очах, вирішивши трохи пожартувати над аудиторією, застосувавши одну з так званих TikTok-масок, яка змінювала обличчя Насті кожен раз, коли та відкривала рот. Спочатку виконавиця ніжно посміхалася на камеру, але коли різко відкривала рот її очі і рот ставали непропорційно великими, а ніс - крихітним.

@nkofficial

Оуееее😆

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
♬ Arigato NYAAHH! (remix) - wafelnaise

"Оуееее😆"

Фолловери Каменських не пройшли повз, проте їхні думки розділилися. Одних дуже розсмішив ролик співачки, інші ж злегка злякалися дуже різкою зміною зовнішності.