Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію досить спокусливих фото, рекламуючи власну колаборацію з брендом постільної білизни. Так, артистка приміряла стильну білосніжну піжаму з облягаючим топом і широкими штанами, доповнивши затишний домашній образ нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

Зірка сиділа на ліжку серед простирадл і подушок, ніжно посміхаючись на камеру і демонструючи розтяжку, закинувши ногу наверх. Виконавиця змінила ще кілька вбрань для фотосесії: шовкову сукню бронзового кольору з глибоким декольте і бавовняну сукню-сорочку.

При цьому Кароль розповіла, що для своїх шкіри і тіла вибирає постільну білизну виключно з натурального шовку і бамбука, адже така тканина не залишає слідів на обличчі після сну.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Постіль Tina Karol and Home ME - це про любов до себе.

Якщо ти ставишся до свого тіла дбайливо, воно відповідає тобі взаємністю.

Тому я вибираю постіль з натурального бамбука і шовку"