Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а цей раз не став винятком. Красуня показала, як ледь не потрапила в біду в Лос-Анджелесі, США, насолоджуючись теплою погодою на передньому сидінні кабріолета.

Відповідний уривок ролика з'явився на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман.

На початку відео Кароль насолоджувалася поїздкою в кабріолеті, стаючи з пасажирського сидіння і піднімаючи руки, а після її команду зупинив поліцейський, попросивши у співачки надати документи. Артистка надала паспорт і сильно вибачалася, не уникнувши покарання за порушення - пізніше знаменитість продемонструвала ще й штраф, який їй виписали.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Головна порушниця законів 💃 🏼 "

instagram.com/_dan_tina/