В Україні, 28 травня 2021 року, За словами відомого синоптика Наталії Діденко, будуть дощі, тепло і грози. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Жінка була зовсім небагатослівна і вказала інформацію по факту, без надмірностей. Наприклад, у східних областях України буде +25℃ ...+31℃ вдень і + 13℃ ...+ 15℃ вночі. А ось західним регіонам пощастило трохи менше, там очікується досить значне зниження температури. +17℃ ...+19℃ вдень в Івано - Франківську та Ужгороді.
Тому на вулицю обов'язково беріть з собою парасольки, якщо вам потрібно на роботу або в магазин. А також, якщо живете на Заході, накиньте що-небудь крім футболки, сорочки або блузки.

"Та й минулої ночі в Карпатах, високо в горах, було брррр, +1 + 6 градусів. Отже, завтра в Україні періодичні дощі, +20+24, на Заході +15+20 градусів, на Лівобережжі +23+27, на Сході до +29 градусів. Протягом вихідних-поступове похолодання всюди", - пише жінка в публікації.

Температура повітря в Києві буде близько + 22℃ ...+ 24℃ вдень, вночі + 13℃ ...+15℃. Вітер буде північно-східним (5-10 метрів в секунду). Опади не обійдуть столицю стороною, гроза торкнеться всіх куточків нашої країни.
тому можна залишити парасольки вдома, якщо збираєтеся на роботу або прогулянку. Вихідні стануть нагадуємо, що вже зовсім скоро починається літо. У суботу та неділю очікується похолодання на кілька градусів. Літо зустріне українців без спеки +30 і ясної погоди. Небо буде вкрите щільними хмарами.

Прогноз на 28 травня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз на 28 травня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, ведуча прославилася на весь Інтернет після курйозу в прямому ефірі: прогноз погоди ще ніколи не був таким смішним

Як повідомляв "Знай.ua", синоптики спрогнозували, якою буде погода на перший місяць літа

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті