Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Нещодавно знаменитість повідомила шанувальникам несподівану новину - виявляється, їх з Вікторією Смеюхою дует "НеАнгели" розпався після 15 років успішного існування. Так, артистка почала сольну кар'єру, інтригуючи новою піснею "Слава Богу", яку обіцяє презентувати вже 28 травня.

Зірка взяла участь у конкурсі краси для успішних жінок Місіс Україна 2021, з'явившись на червоній килимовій доріжці в незвичайному образі. Виконавиця приміряла довгу білосніжну сукню з глибоким декольте від української дизайнерки, доповнивши вбрання високою зачіскою, вечірнім макіяжем з акцентом на очах і масивними аксесуарами у вигляді сережок.

Сама Слава зазначила, що не часто з'являється перед публікою в такому образі, а також пожартувала, що в такому розкішному платті можна відразу йти в ЗАГС, але поки добровольців не знайшлося. Варто відмітити, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"У такому образі виходжу рідко, але влучно😂

Можна було відразу в ЗАГС, але, #SlavaBogu, сміливих добровольців не знайшлося))"