Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотну Туреччину разом з дружною сім'єю, в тому числі маленькими племінницями, вибравши для весняних канікул віллу в одному з люксових готелів Бодрума. Так, артистка приміряла ніжне рожеве міні-плаття з квітковим принтом і глибоким декольте, стоячи на тлі житла і невеликого особистого басейну.

Зірка засвітила довгі стрункі ноги, розпустивши волосся і доповнивши образ нюдовим макіяжем. Леся насолоджувалася сонечком, жартівливо запропонувавши шанувальникам "покайфувати" з нею віддалено.

"Кайфую на розкішній віллі)

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Дивимося фото, кайфуємо разом зі мною ☺ "

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Нікітюк компліментами і бажаючи гарного відпочинку: "Леся, фігура 🔥 молодець 😍", "Леся ви як завжди затьмарили все своєю красою🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Я завжди кайфую😂👌🏻 А з тобою кайфувати у двічі краще😌❤️", "Леся, я кайфую з фото 🔥", "Гарного Вам відпочинку! ❤ ️ ", "Кайфую❤️🔥", "дуже красиво🔥", "Чудово виглядаєте😍 😍 😍", " такий ніжний образ😍".