Популярна українська діджейка, модель, секс-символка і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, відправившись на канікули в спекотну Туреччину, позуючи на території готелю. Так, артистка засмагала, лежачи на терасі з видом на блакитну воду і яхти, вирішивши поніжитися під сонечком топлес.

Зірка приміряла лише плавки чорного кольору з блискучими срібними вставками, а голову обмотала білосніжним рушником. При цьому оголені груди виконавиця прикрила бестселером "Шантарам", демонструючи струнке тіло, над яким наполегливо працює. Анастасія вирішила пофілософствувати, цікавлячись, яка висота пташиного польоту.

"От цікаво, яка висота пташиного польоту?

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Private beachin’ 🐚"

Фолловери не пройшли повз: "За Вами наполегливо стежить докучливий папараці, судячи з останніх фото з далекого ракурсу 😂😂😂", "Треба запитати у страуса😂)))", "Виглядаєш дуже дуже сексуально і трусикі теж.", "Не згори🔥 🔥 🔥", "ого 🔥 прям Хейлі Беррі в кадрі "Пароль Риба меч"🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися