Популярна українська діджейка, модель, секс-символка і екссолістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, відправившись на канікули в спекотну Туреччину, позуючи на території готелю. Так, артистка приймала сонячні ванни з видом на блакитне море і моторні човни, примірявши лише міні-бікіні червоного кольору.

Зірка похвалилася не тільки бронзовою засмагою, але і пишними сідницями, над якими наполегливо працює завдяки активним тренуванням. При цьому виконавиця ніби ненароком поцікавилася, чому "впав" біткоін і чого чекати далі на ринках криптовалют.

"Чому впав біткоін і чого чекати на ринках криптовалют, нафти, золота, акцій?"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію: "офігенний вид на море 😍", " що за красива жопка?😍 😍 😍 😍 😍 😍 ", "Нана😂❤️", " вау😍", "Не думайте про це зараз, Нана)) насолоджуйтеся видом️️", "хороший вигляд. Вічно можна дивитися на три речі. На дівчину вогонь і воду.", "Все буде, але не відразу 😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Кумейко підкорила шпагатом повітря, Волочковій туди не дістатися