Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно, 21 травня, знаменитість презентувала свіжий альбом і кліп на пісню "Красное вино", яким інтригувала довгий час. Так, артистка вже встигла потрапити в тренди YouTube, зібравши за п'ять днів більше 2 мільйонів переглядів.

Зірка виставила спокусливий кадр, позуючи в образі з кліпу, примірявши темно-червону сукню з глибоким декольте, суцільно розшиту масивними стразами. Виконавиця процитувала одну з пісень зі свіжого альбому під назвою "Шаг вправо", зізнавшись, що рядки змушують її ностальгувати.

Настя зазначила, що подібні романтичні моменти траплялися не тільки з нею і чоловіком Потапом, але і з багатьма дівчатами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Шум моря
Шум моря
Чув дуже багато
Закоханих історій"

Стільки спогадів оживають в пам'яті від цього треку
Наші прогулянки удвох на світанку на пляжі.

Ранкова прохолода, море, м'яке світло сонця і ми ❤️

У кожну пісню альбому "Красное вино" я вклала важливі для мене моменти, спогади, емоції і почуття

Такі, які бувають в житті кожної жінки. Тому кожна зможе почути в ньому свою історію"