Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу артист поділився на своїй сторінці брутальною фотографією, на якій він позує в чорній шкіряній курточці та великих сонцезахисних окулярах.

Однак головною зіркою знімку став розкішний мотоцикл, на якому любить ганяти Пономарьов у вільний час. Зараз у Києві гарна погода, тому співак вирішив не упускати можливість показатися на "залізному коні".

"Сьогодні мото-день! Скучив за Хондочкою!" - написав Олександр.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Вогонь 🔥", "Супер байкер!!! 🔥🔥🔥🔥🔥 ", "Фото супер! Крутий байкер! 👍👏🔥❤️", "Молодець, Олександр! Вам вік не перешкода!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Дзідзьо показав важливу подію перед розлученням: "За хвилину до..." Олександр Пономарьов поділився кадрами із закулісся церемонії вручення Шевченківської премії. Відомо, що пісню Пономарьова "Чому" також виконали Микита Алексєєв, Артем Пивоваров і Дзідзьо.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов розтопив серця українців щирістю: "Кохайте, не соромтеся". Співак записав зворушливе відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дзідзьо провів вечір у чоловічій компанії, але йому не повірили: "А де Цибульська?"

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов перед розлученням забрав Дзідзьо під своє крило: "Майже обраний".