В основному Telegram-канал "Чорний Список" публікує фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Зараз же мова в новій публікації пішла не про продукцію, а про людей. Пенсіонери, виходячи з підпису, ймовірно, не поділили місце в черзі, тому вирішили влаштувати бійку прямо в магазині. Поруч з ними стоїть співробітниця АТБ, яка спробувала розняти жінок, проте нічого не виходило.

"Мало хто знає, але UFC на час карантину проводить свої бої в # АТБ. Ось один з них, місто #Кам'янське", - йдеться в публікації.

"Не поділили картоплю гнилу по 15 гривень?)", "Де дві пенсіонерки - там черга і скандал в черзі! Як при Совєтах! Вас тут не стояло!!!!", "Я тут стояв, коли ще закрито було!)))", "Буквально вчора мамашка зі своїм отроком стояла на півкаси, потім її син пройшовся мені по ногах і при цьому відштовхнув мене (чоловіка 30ти років зростанням 186см), щоб побігти взяти чіпсиків собі))) ні вибачень, нічого) ніби так і повинно було бути",- пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коментарі, скріншот: Telegram ("Чорний Список")
Коментарі, скріншот: Telegram ("Чорний Список")

Нагадаємо, Укрпошта підсунула українці "випрані" документи: "Розлили і вирішили не морочитися"

Як повідомляв Знай.ua, українець купив каву з бджолами, але не засмутився: не тарган же. Покупець з Одеси виявив неприємну знахідку всередині банки з розчинною кавою.

Також Знай.ua писав, чоловік поскаржився на дивну піцу в "Сільпо": "Не щурячі, але..."