Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач досить часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Нещодавно 37-річний гуморист опублікував у своїх Insta Stories милий ролик, на якому він з'явився зі своєю дружиною Вікторією і 6-річною донькою Єлизаветою. Шанувальники зіркової пари знають дівчинку як "крихітку Ліззі".

Так, знаменита сімейка знайшла заміну "спінеру", який колись був дуже популярним серед дітей та підлітків. Тепер молодь грає з новою штучкою під назвою "сімплдімпл". Механізм іграшки вкрай простий – потрібно натискати на кульки, щоб вони вивернулися. Таким антистресом можна балотуватися нескінченно.

Судячи з реакції Ліззі, їй дуже сподобався "сімплдімпл". Дівчинка захоплено грає і посміхається зірковому татові в камеру.

"Знаєте, що це за прикольна др*нь?" - підписав відео Ткач.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Юрій Ткач з сім'єю, скріншот з Insta Stories

Вікторія Ткач, скріншот з Insta Stories

Юрій Ткач з сім'єю, скріншот з Insta Stories

Ліза Ткач, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що маленька донька Ткача відкрила "таємницю" Кошового: "Ну ви ж знаєте".

Нагадаємо, на сім'ю Юрія Ткача чекають кардинальні зміни вже скоро: дружина коміка розповіла все.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з Віктором Павліком готують дещо особливе: "Злетілися орли".

Також портал Знай.uа писав, що донька Юрія Ткача змусила татка худнути: "Додати трохи кардіо".