Ведуча "X-Фактора" Дарина Трегубова розповіла, про те, що до неї приїхала давня подруга – Діана Дорожкіна, український дизайнер і телеведуча. Про це вона написала у своєму Instagram.

"Колись давно ми познайомилися на зйомці - я була у Діани в гостях, і вона пригощала мене власноруч приготованим черешневим варенням (і це реально було дуже смачне варення, Діана прекрасно готує!) З тих пір ми дружимо з цією розкішною брюнеткою, мене захоплює її краса, благородство, талант, почуття гумору і неймовірна доброта. Діана Дорожкіна, прилітай частіше", - зізнається Дарина.

Вона також опублікувала коротке відео із загальної фотосесії двох красунь. На опублікованих кадрах дві красуні сміються, танцюють і дурять собі на втіху. При цьому Діана зовсім не виглядає на свої 50 років.

"Такі класні, нехай ваша дружба буде довгою і міцною», «Класні красуні», "дівчата, ви Кльові", - пишуть під відео коментатори.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Додамо, що не так давно стало відомо про те, що Діана Дорожкіна тепер живе і працює в США. Вона виїхала з України і залишила в країні свою сім'ю.

Нагадавши, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту пора на пенсію: "я загинула і бачу ангела"

Як повідомляв портал " Знай.ua", невгамовна коропа дала бій осінньої депресії в українській вишиванці з шампанським: так відтягнутися мріє кожна жінка