Популярна українська телеведуча Марина Леончук здивувала шанувальників різкою зміною іміджу. А саме яскравим кольором волосся.

Про це тало відомо завдяки сторіз самої телеведучої на її сторінці в соціальній мережі Інстаграм, де за її життям стежать понад 90 тисяч шанувальників.

Так, Леончук опублікувала шокуюче відео з рожевим кольором волосся.

"Якщо ви думали, що я у вас сьогодні випадково питала про колір волосся... То я зважилася. Щоправда, не повідомила ще своє керівництво. Тому чекайте сюрпризів у програмі "Ситуації". Як вам?",- розповіла ведуча.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На наступному сторіз вона з'явилася зі "старим" кольором волосся і сказала, що вона пожартувала і просто вирішила скористатися в якості експеременту фільтрами в Інстаграме.

"Ладно, ладно, я пожартувала. Ось мій справжній колір волосся. Просто фільтрів забагато в Інстаграму і тому вирішила поекспериментувати. А ви такі довєрчиві", - сказала Леончук.

"Та нормальний у мене колір волосся, а ви довірливі",- додала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Телеведуча Марина Леончук втекла від "сморкача": "краще це забути назавжди"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розкішна Марина Леончук " помолодшала "на 20 років:"так, я з села". Леончук влучно відповіла тим, хто намагається їй насолити, нагадуючи, що вона родом з села.

Також «Знай.иа " писав, що Телеведуча Марина Леончук розкрила секрет стрункої фігури:"у нас з ним це взаємно". Леончук розповіла, як змусити себе займатися спортом навесні.