У США живе дівчина, яка стала фотомоделлю всупереч нестандартному зовнішньому вигляду. Її історію розповіли у виданні The Sun.

Як повідомляється, мешканку штату Теннессі зробила відомою і популярною в соціальних мережах її величезна ліва нога. При цьому Інші частини її тіла цілком пропорційні.

23-річній Махогані Гетер не пощастило з самого народження вона народилася з лімфостазом. Це стан, який супроводжується набряком м'яких тканин. При цьому уражена частина тіла дуже збільшується в розмірах.

У випадку з Махогані, лікарі запідозрили недобре через збільшену ліву ступню немовляти. Зараз нога американки важить 45 кілограмів, і ліків від її хвороби не існує.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Щоб трохи поліпшити ситуацію, дівчині приписали масаж, фізіотерапію і компресійні пов'язки. Щоб рідина в організмі не застоювалася, дівчині доводиться виписати багато води щодня, відмовлятися від солоної їжі і не вживати алкоголю.

У шкільні роки дівчині доводилося нелегко - вона страждала від знущань однокласників, діти її дражнили. Деякі радили відрізати ногу, щоб вона не псувала дівчині життя.

Їй також доводилося чути, що її нога схожа на рулет з шинкою.

Подорослішавши, дівчина навчилася жити зі своєю проблемою. Їй в цьому допомагає мама і безліч передплатників в соцмережах, які вважають дівчину красунею.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері помістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще фітнес-модель Ана Чері в бікіні натерла соковиті форми маслом, блищать яскравіше сонечка.