Наталія Могилевська, популярна українська співачка, поставила перед собою мету-скинути 10 кг зайвої ваги, щоб втиснутися в улюблену концертну сукню. Про це вона заявила під час інтерв'ю в ефірі телеканалу «Україна».

Могилевська зазначила, що дає собі два місяці для досягнення необхідного результату.

Зовсім недавно в скарбничку хітів легенди українського шоу-бізнесу-Наталії Могилевської, додалася нова пісня і кліп під назвою «До дна». Прем'єра кліпу відбулася на телешоу "Ранок з Україною".

Розповідаючи про свої плани, Могилевська зізналася, що за час карантину сильно поправилася, набравши зайву вагу. Тепер же вона готова до боротьби із зайвими кілограмами на очах усіх українців.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Все так змінилося, що коли ми зустрічаємося з колегами, перш за все запитуємо один одного: «скільки набрали за локдаун?" Це постійна тема для обговорення! Сьогодні я прийшла в "Ранок з Україною" і відверто зізнаюся – у мене 10 зайвих кіло. Таку проблему зараз має Чи не кожна людина, тому я пропоную зробити марафон і підключити до цього тренера і дієтолога. Я роблю це публічно, тому що розумію, що інакше ніколи не схудну, а якщо пообіцяю і не зроблю – мені буде дуже соромно», – вважає співачка.

Тепер Могилевська має намір ділитися інформацією про свій раціон, показувати ефективні вправи для схуднення, і всіляко інформувати про результати своїх фанатів.

Мета марафону-до Дня народження, тобто через два місяці, скинути не менше 10 кілограмів ваги. Якщо все вдасться, співачка зможе надіти ту саму сукню, в якій виступала на сцені ще в тому році.

Для марафону Могилевська запаслася необхідними гаджетами-гумками для фітнесу і дошкою Євмінова. Заняття на дошці вже дозволили співачці вирости на сантиметр.

Могилевська зазначає, що завжди намагалася стежити за фігурою, але карантин і неправильний графік вплинули негативно на фігуру.

"Я худла-худла, а потім прем'єра пісні - ну звичайно, я випила шампанське! Два тижні скидала 2 кілограми і за два дні їх повернула», - зізналася співачка в телеефірі.

Нагадавши, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".