Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив серію яскравих кадрів, позуючи з красунею-дружиною Олександрою Кучеренко, оператором Сашею Дмитрієвим і його сім'єю: дружиною Іриною і донькою Алісою.

Так, шоумен зізнався, що такою дружною компанією сім'ї вирушили в невелику експедицію, відвідавши справжні українські Мальдіви - острів Джарилгач, в рамках шоу "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим". Артист зізнався, що вперше відвідав Джарилгач на початку 2000-х - тоді острів в Херсонській області був абсолютно безлюдним.

"Хочете на Мальдіви, але щоб без перельоту і дешево?)

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Щоб блакитна прозора вода, ідеально чистий пісок, дельфіни в 2 метрах від берега, і ваше житло на першій лінії в 5 метрах від теплої морської води?

Щоб прокидатися і відразу стрибати в море? Тоді вмикайте 1+1 у неділю, 30 травня, о 10-50 - новий випуск української експедиції.

Програма "Мандруй Україною з Дмитром Комаровим", встановивши минулими вихідними абсолютний рекорд за телевізійними рейтингами серед усіх українських тревел-шоу за історію вимірювання, продовжує готувати сюрпризи.

Цей випуск особливий у всьому. По-перше, вперше я поїду в експедицію не один, а з дружиною @aakucherenko по-друге, вперше Саша Дмитрієв @dmytryiev_aleksandr в експедиції залишить камеру і буде героєм програми, разом зі своєю сім'єю - дружиною Ірою і донькою Алісою.

Отже, сімейний відпочинок в наметах на райському безлюдному острові в Україні. Мрія? Ні.

Реальність. Острів називається Джарилгач. Знаходиться він недалеко від Скадовська в Херсонській області. Я полюбив його ще на початку 2000-х, коли відправився туди з друзями.

Тоді Джарилгач був абсолютно безлюдним, і повністю "належав" нам на час відпустки. Ми приїжджали з наметами днів на 5-7, збирали своїми руками рапанів, яких готували просто на березі, каталися на кайтах, пірнали з масками і ластами.

Так ще задовго до створення «Світу навиворіт» я дізнався, що у нас в Україні є свій райський острів. Згодом про Джарилгач пішла чутка, нечисленні туристи стали потихеньку з'являтися..."

instagram.com/komarovmir/

instagram.com/komarovmir/