Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок в спекотну Туреччину разом з дружною сім'єю, в тому числі маленькими племінницями, вибравши для весняних канікул віллу в одному з люксових готелів Бодрума.

Так, артистка виставила кумедний кадр, примірявши лише білосніжний махровий халат і чорні сонцезахисні окуляри, а довге волосся обмотала рушником, показавши, як починається її день.

Зірка нібито насолоджувалася апетитним сніданком за великим столом, заставленим всілякими смаколиками, поки поруч її маленькі племінниці тримали порожні тарілки. Варто відзначити, що 33-річна Нікітюк не раз заявляла в інтерв'ю, що і сама мріє про поповнення в родині, проте особисте життя приховує за сімома замками.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Рубрика "Дуже Мама"😌"

Фолловери не пройшли повз: "звичайні будні Сєдокової 😂", «інтерпретація 2021 року картини Кустодієва "Купчиха за чаєм" 1918 року. Який час такі і купчихи 😂 P. S. Леся як завжди🔥 🔥 🔥", "може "Дуже тітка"?😁 ", "Тьотя Леся, не моріть дівчатчаток голодом 😂", " Леся, ти - красуня!!! твій гумор🔥 🔥 🔥".