Відома українська співачка, екссолістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Нещодавно знаменитість повідомила шанувальникам несподівану новину - виявляється, їх з Вікторією Смеюхой дует "НеАнгели" розпався після 15 років успішного існування.

Так, артистка почала сольну кар'єру, випустивши 28 травня композицію і кліп "Слава Богу", якими інтригувала досить довгий час. Виконавиця кардинально змінила імідж, примірявши відразу кілька яскравих образів: від спокусниці в еротичній спідній білизні яскраво-червоного кольору і чорній напівпрозорій накидці до зірки 70-х і навіть любительки пластичної хірургії з бузковим волоссям.

"Кліп вже в YouTube! 💣

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не скупіться на пальці вгору і коментарі💋"

Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті від оновленого іміджу Камінської: "запально 🔥 мені чимось нагадує стиль Полякової) але круто👍", "Крутяк🔥 цей репертуар вам більше личить ніж репертуар НеАнгелів "вічної жертви кохання"😂 😂 😂", " Слава - це хіт!!!! Дуже цікавий стиль! Не схоже на музику жодного артиста! Удачі👏 👏 👏", " бездоганно 🔥 Пісня бомба. На повторі❤️", "нарешті це щось особливе і те що підкреслило саме Вашу індивідуальність😎Круто".