Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість випустила нову композицію "До дна" і побувала в студії радіостанції "Люкс FM", зустрівшись з відомим ведучим славою Дьоміним. Так, артистка вирішила зробити зі Славою кумедне спільне фото, осідлавши шоумена, який став на коліна.

Зірка приміряла вбрання бежевого кольору і неоново-жовті кросівки, вдаючи, ніби розмовляє по телефону. При цьому сам Дьомін пожартував, що останнім часом "дівчата їздять на ньому, як хочуть", адже у ведучого вже є подібні кадри з Тіною Кароль і Аліною Гросу. До слова, не так давно інтерв'юер зазначив, що розлучився з дружиною.

"Дівчата їздять на мені як хочуть😂"

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Звучить як реклама 😂", "😂😂😂😂 один позитив у вас", "Ваууу, які ви позитивні👏👏👏", "Наташа бере приклад з Тіни😍 все це черговий скандал😂😂😂", "Ого, жінка ззаду👏", "Слава, ось одні баби тебе оточують... Що за фігня ? Який приворот використовуєш?😂 ", "@slavademin_official, а коли прийде Дан Балан, з ним теж такий кадр буде?", "Слава, не дозволяй їм! Будь мужиком!😂😂😂🙈👍😏".