Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість прилетіла до рідного Києва, щоб зробити старшій доньці Аліні паспорт і зняти кліп на нову пісню. Так, артистка ще й дала відверте інтерв'ю шоу "Зірковий шлях", в якому розповіла про особисте життя, в тому числі про стосунки з чоловіком, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за Анну на 10 років.

Перед камерами зірка з'явилася в образі з майбутнього кліпу з об'ємною перукою на голові, зізнавшись, що її діти, Гектор, Моніка і Аліна, просто обожнюють Яніса, вони відмінно ладнають. Крім цього, виконавиця зазначила, що пара працює над поповненням в сім'ї: у коханих може з'явитися перша спільна дитина.

"Співачка Анна Сєдокова розповіла про взаємини дітей та її чоловіка ⭐

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже
Показати ще

Співачка зазначила, що вони чудово ладнають. Баскетболіст Яніс Тімма @janis.timma обожнює дітей, і це взаємно.

Окрім того, вони планують поповнення..."

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи образ Анни: "зачіска цікава😂", "Боже, що у неї на голові?", "Напевно кліп в стилі 50 🙂", " то за кукуха на голові ??🙌 🏽 🤣Що в голові , то і на голові ... молодчага😂 👏", "Як за паспортом то в Україну, а за 🤑 🤑 🤑 🤑 то до Росії😂 😂".