Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман, з'явилося зворушливе фото знаменитості з маленькою прихильницею. Так, артистка позувала поруч з маленькою дівчинкою, ніжно обіймаючи дитину і дивлячись в кадр.

При цьому зірка приміряла брючний костюм-оверсайз сірого кольору і топ з глибоким декольте, доповнивши жіночний образ зачіскою "голлівудські локони", а також макіяжем з "фірмовою" яскраво-червоною помадою на губах.

"Тіна з дітьми - окремий вид мистецтва 😻 💔 "

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто відзначити, що у самої Тіни є маленька племінниця Веста - донька її рідного брата Станіслава Лібермана. Сама ж Кароль виховує 11-річного сина Веніаміна від чоловіка Євгена Огіра, який трагічно помер 28 квітня 2013 року.

Хлопчик живе і вчиться у Великобританії, а сама зіркова мама намагається якомога більше часу проводити з Венею - на канікулах сім'я завжди разом. Сама ж співачка в різних інтерв'ю не раз заявляла, що мріє про поповнення в родині - маленьку доньку.