В Одеській маршрутці під час руху лопнуло скло і впало на пасажира.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Одесі як вона є".

Так, НП сталася в маршрутному таксі №232. Там під час руху на біля пасажирського сидіння впало скло на чоловіка. Дивом, він не постраждав.

"У 232 маршрутці при русі лопнуло скло біля пасажирського сидіння і впало на чоловіка, пасажир не постраждав, але ах(здивувався)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А вже в червні нас кататимуть за 10 грн!", - йдеться в повідомленні.

"За що 10 грн? За л*йно?", "Краще вже самокат, ніж 232", "з такими дорогами не тільки скло випаде, а й сам через люк або вікно вилетиш", " Лол Ріл 10? Начебто ж ще не точно..", "Не дивно, ці Богдани довно пора списати на утиль. Хоча уряд міг би і помоч", "Все на самокати бігом", "7 гривень дорого. Які там десять? Для мільйонного міста убогі тісні, скрипучі. розвалюються маршрутки. Де поділися великі просторі автобуси, які 10 років тому колесили по 240 і 250 маршруту?", "Бачила, як жовті скотовозки заправляються на газу 😑 за що червонець то?", "А у мене є великий,і економити і ноги качати", "Ось це атракціон", "у нас Богдани гірше за станом, ніж в Індії", - писали в коментарях одесити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянка поділилася маршрутним "кайфом", зрозуміє кожен: "головою вдаріться об те вікно!" Маршрутки в Україні - це окремий вид мистецтва, до розвитку якого щодня долучаються сотні людей.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Водій маршрутки почав задихатися просто за кермом: пасажирів від загибелі врятувала випадковість

Також «Знай.иа " писав, що У Львові двоє маршрутників не поділили пасажирів і влаштували дикі розбірки: "Забрав ключі і поїхав" у Львові побилися водії одного і того ж приміського маршруту.