Український репер, а з недавніх пір ще й телеведучий, Олексій Потапенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйонів чоловік.

Цього року чоловік Насті Каменської вже кілька разів відпочивав закордоном: в Дубаї, Мексиці і на райських островах. Частину з поїздок чоловік провів без співачки, але завжди повертався до неї.

Потап, скріншот з YouTube
Потап, скріншот з YouTube

Зараз же він продовжує перебувати в Об'єднаних Арабських Еміратах, звідки і опублікував новий знімок в компанії друзів. Їм вдалося виловити величезну рибу, чим і похвалився музикант.

"Виловили велику рибу в Дубаї, назвали її #massadoption з @gleb2405 @whbc.nosov @white__bit", - пише Потап у публікації.

Коментатори дивуються спійманій рибі, хтось із них знає її назву, а хтось попереджає Олексія, що його можуть посадити за ловлю риби в Дубаї

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Охренеть", "Хто кого ще зловив ))", "Яяяяяязь 😂 🔥 👍", "@realpotap вміємо, можемо, практикуємо", "Класна барракуда", "Ha Моргенштерна чимось схожа)))", "Там же і посадять тебе за рибу, даремно афішуєш🤣🤣🤣", "Ого рибка 🐟", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)
Коментарі, скріншот: Instagram (Потап)

Нагадаємо, Потап розтопив серце Насті Каменських романтичним подарунком: "Лоскоче вухо"

Як повідомляв "Знай.ua", Потап перетворився на Бетмена заради фанатів - Каменських дозволила: "Швидкий..."

Знай.ua писав, Настя Каменських розповіла про найінтимніший момент з Потапом: "Удвох на світанку"