Відома співачка Глюкоза (справжнє ім'я Наталія Іонова), якій заборонили в'їжджати в Україну, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,2 мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця поділилася трьома фотографіями в Тоненькому комбінезоні з досить глибоким вирізом на грудях, демонструючи пружні форми.

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

Якось 34-річна жінка вже ділилася знімками в цьому вбранні, але в іншій, більш відвертій позі. Глюкоза не може вибрати одну з трьох фотографій біля вікна, тому запропонувала зробити це фанатам.

"Яка фотка краще? 🔥 Я от не змогла визначитися, допоможете - 1, 2 або 3? 👇", - пише співачка в публікації.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Глюкоза, фото: Instagram
Глюкоза, фото: Instagram

"Ви дуже красива дівчина", "Фотка 2, Дуже мила!!!", "Красуня😍 як би вам було красиво в наших виробах❤️", "Важко вибрати якусь одну😁ти на всіх дуже гарна😍але 2🔥", "Дуже красива 😍", "Всі фотки класні))) тому що Ви класна😍", "Яка ти кльова", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Глюкоза)
Коментарі, скріншот: Instagram (Глюкоза)

Нагадаємо, зірка 2000-х перетворилася на фатальну красуню, хоч завтра у Віагру: "Хто дівчину танцює?"

Як повідомляв "Знай.ua", мокра зірка 2000-х виставила шикарні груди, Седокова позаздрить: "Ням ням"

Знай.ua писав, зірка 2000-х Глюкоза здалася майже голяка, українці обурюються: "Можна шльопнути разок?". Співачка стоїть спиною до камери, злегка піднявшись на пальчиках ніг і повернувши голову.