Найбільший авіаперевізник України "Міжнародні Авіалінії України" потрапив у неприємну ситуацію через пасажирку, якій не вдалося знайти комфортне місце. Виявилося, що місця на одному з рейсів використовувалися чітко за призначенням, але вони були порожніми весь політ. Стюарти не прислухалися до прохання пасажирки з інвалідністю.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної Українки на порталі otzovik.

Літак МАУ, скріншот: YouTube
Літак МАУ, скріншот: YouTube

"Летіли сьогодні, 27.8.20, з Анталії в Запоріжжя рейсом PS 5378. Тривалість 2 години. Я попросила бортпровідниць поміняти мені місце, тому що я інвалід дитинства по хребту і сидіти вертикально 2 години не можу, відкинула сидіння назад, але молода людина за мною просив не робити цього, тому що йому моє сидіння тиснуло на ноги.

Мені відповіли, що подивляться, що можна зробити. Минуло 15 хвилин-ніякої реакції. Я пішла в туалет і побачила в кінці салону 6 вільних місць. Знову прошу персонал пересадити мене сюди, вони кажуть, що це тільки для хворих на вірус. Але ж їх немає на борту! Відповідь: "а може, ще з'являться?". Коли? За решту 105 хвилин польоту?!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Їх відсутність адже було встановлено при посадці на борт!! Але мені так і не дозволили пересісти, а просто провезли 6 порожніх місць до кінця рейсу!!! Люди, а де ж милосердя і просто гуманне ставлення до клієнтів? Адже допомогти нічого не коштувало! Ганьба компанії і персоналу!!!! Що ви сієте, то і пожнете одного разу.", - пише українка.

Відгук незадоволеної пасажирки "МАУ", скріншот: otzovik
Відгук незадоволеної пасажирки "МАУ", скріншот: otzovik

Відгук незадоволеної пасажирки "МАУ", скріншот: otzovik
Відгук незадоволеної пасажирки "МАУ", скріншот: otzovik

Раніше повідомляли, пасажирський авіалайнер здійснив жорстку посадку майже без шасі, на борту 60 осіб.

Як повідомляв Знай.uа, агресивний кіт напав на пілотів і змусив посадити пасажирський літак.

Знай.uа писав, двигун лайнера Boeing охопило Пекельне полум'я, на борту дві сотні людей.