Зі Сполучених Штатів Америки прийшли важливі новини. З'явилася інформація, що Державний департамент США виступив за виділення Україні 255 млн доларів у 2022 фінансовому році.

Про це стало відомо завдяки інформації з бюджетного запиту до Конгресу, опублікованому на сайті Держдепу США.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

У документі сказано, що допомога США посилить можливості України з протидії російській агресії, прискорить українські реформи для подолання корупції, підвищить прозорість, а також "сприятиме реформуванню інституцій, необхідному для євроінтеграції країни".

українці, скріншот з відео
українці, скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Держдепі також вважають, що американські кошти поліпшать діловий клімат і посилять торговий потенціал України, зміцнять агросектор і сприятимуть підтримці енергетичної безпеки та підвищенню енергоефективності. Також фінансування США буде підтримкою для Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Раніше повідомляли, влада повинна не підвищувати податки, а вести діалог з тими, хто ці податки платить - Яценюк.

Як повідомляв Знай.uа, Україні загрожує масове закриття шкіл: "діра" у фінансуванні може знищити десятки закладів.

Знай.uа писав, податкові ініціативи уряду - недієздатні, бізнес просто не зможе працювати в таких умовах - Южаніна.