Останні дні в Україні погіршується погода і це стосується не тільки падіння температури, а й ураганів, які приносять за собою дощі з градом.

В Інтернеті жителі Київської області продовжують публікувати фото негоди, адже в різних кінцях області град був різного розміру, десь українці навіть зуміли закарбувати шматки льоду розміром з перепелине яйце (3 сантиметри в діаметрі).

Негода, фото: Telegram
Негода, фото: Telegram

Негода, фото: Telegram
Негода, фото: Telegram

У Чернівцях же, минулої п'ятниці, затопило автостанцію та прилеглі вулиці через потужну зливу. У коментарях до публікацій про негоду люди навіть встигають жартувати, що Чернівці перетворилися на Венецію. А ось частина з жителів міста скаржаться, що після такого дощу подібні ситуації відбуваються постійно. За словами синоптиків, погода зуміє здивувати українців протягом усього літа.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Червень буде теплим, але в липні і серпні ймовірні часті дощі і бурі. У якісь із днів нас чекає аномальна спека.

Нагадаємо, погода не дасть українцям насолодитися останніми вихідними весни: шашлики скасовуються. Як повідомляє на своїй Facebook-сторінці синоптик Наталка Діденко, в суботу температура повітря в західних, північних і частині центральних областей буде в межах +15 +21 градусів.

Як повідомляв "Знай.ua", купання у водоймах та пожежна безпека: школярам нагадали, які погрози їх чекають на канікулах

Знай.ua писав, втратив управління і впав у воду: екстримал застряг на відстані 60 метрів від берега