Пісний плов виходить нічим не гірший від звичайного з м'ясом. І для багатьох, без сумніву, цей рецепт стане улюбленим, а страва часто буде на обідньому столі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПростим рецептом пісного плову зі стручковою квасолею ділиться телеграм-канал "Кулінарія".
Інгредієнти:
- рослинна олія;
- морква велика - 1 шт.;
- цибулина велика - 1 шт.;
- стручкова квасоля - 200 г;
- рис - 300 г;
- спеції для плову, сіль, перець, зіра ⠀
Приготування: ⠀
Моркву нарізаємо брусочками, а цибулю півкільцями. На рослинній олії обсмажуємо спочатку моркву, потім додаємо цибулю і стручкову квасолю. Тепер обсмажуємо овочі до м'якості й додаємо сіль, перець і спеції, наприклад, зіру.
Для приготування страви можна використати спеціальні спеції для плову. Склад: паприка, куркума, барбарис, зіра. Овочі зі спеціями перемішуємо, зверху викладаємо добре промитий рис і рівномірно розподіляємо. Перемішувати його не потрібно.
Далі заливаємо водою, щоб вода була приблизно на 2 см вище рису. Вставляємо пару зубчиків часнику і накриваємо кришкою. Готуємо на маленькому вогні протягом 20 хвилин під кришкою. Потім вимикаємо вогонь, даємо рису постояти 10 хвилин і подаємо до столу.
Нагадаємо, пиріг з кропивою та фетою за 15 хвилин: рецепт, який врятує від несподіваних гостей. Оригінальний рецепт випічки
Як повідомляв портал "Знай.ua", Василь Вірастюк показав меню богатиря - смачно і просто: беремо рис і морепродукти. Василь Вірастюк приготував ризотто з морепродуктами
Також "Знай.ua" писав, що Марічка Падалко поділилася сімейним рецептом пісочного печива: діти будуть у захваті. Телеведуча показала рецепт улюблених ласощів