Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на неділю, 30 травня.

Про це стало відомо завдяки розміщеній інформації на офіційному сайті фінансової установи.

Так, курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 28 травня, став менше на 2 копійки і тепер становить 27,50 грн. Курс євро також впав в ціні і став менше на 18 копійок і тепер його вартість становить 33 гривні 38 копійок.

Гроші / фото: Unsplash
Гроші / фото: Unsplash

Курс валют на неділю 30 травня

- 1 Долар США - 27,5004 гривень;

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- 1 Євро - 33,3896 гривні.

Офшори, гроші - фото 24.ua
Офшори, гроші - фото 24.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "В Україні 50% економіки знаходиться в тіні": Тарас Загородній. У Верховній Раді пройшло перше читання законопроекту №5153 «про введення» нульової»декларації для всіх, хто хоче узаконити зароблені в тіні активи". Цим законом влада хоче дістатися до заробітку простих українців замість того, щоб зупинити тіньові надприбутки хоча б на митниці, не кажучи вже про корупцію в інших сферах економіки.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Козак розповів, як краще зберігати кошти. Для людей одним з основних питань в житті є і буде заробіток грошей. Але, вже заробивши їх, треба визначитися, куди ці кошти вкласти, або яким чином ці гроші зберігати, щоб не втратити їх.

Також «Знай.иа " писав, що Дорожче ніж євро: українцям показали реальні ціни долара на 2021 рік. Міжнародне агентство S&P Global Ratings зробило прогноз з приводу курсу долара в Україні на найближчі кілька місяців і навіть років. Вони вважають, що американська валюта незабаром буде коштувати дорожче Євро.