Відома російська співачка Земфіра вперше виконала пісні з нового альбому "Бордерлайн" живцем.

Відомо, що сьомий студійний альбом "Бордерлайн" вийшов в лютому 2021 року, і тільки зараз артистка вирішила дати концерт. Так, співачка виступила на терасі московського Цуму, де вперше заспівала пісні живцем з нового альбому. І без старих і всіма улюблених хітів також не обійшлося.

Під час виступу Земфіри трапився і один курйоз. Так, зіркова подруга Ксенія Собчак зняла момент, як виконавиця не змогла витягнути пісню "Ми розбиваємося" і скромно сказала "б*ять".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Голос Земфіри неповторний, харизма через екран, чудова Земфіра🔥 🔥", "дуже крута пісня!!!!!!Love"," в моїх навушниках тільки Земфіра❤️😘", " Така стильність і стрункість❤️❤️❤️ Z явно не збирається старіти👏"," Так тепло стало всередині від цього голосу. Спасибі!) ", "Як цього не вистачало! Повітря!",- захоплювалися в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В обкладинці і назві нового альбому Земфіри знайшли плагіат, при чому тут Oxxxymiron

Як повідомляє портал «Знай.иа» Правая рука Лободи Крапівіна розкритикувала новий альбом Земфіри: "гірше є куди"

Також «Знай.иа " писав, що Новий альбом Земфіри просочився в мережу до прем'єри через помилку співачки. Умілі користувачі знайшли нові треки виконавиці до їх виходу