Юній українці Тані було всього 15 років, коли вона вперше полетіла відпочивати до спекотного Єгипту разом з мамою. Тоді Таня відчула справжнє захоплення від загадкових пірамід, піщаних пустель і місцевих бедуїнів.

В арабському світі бедуїнами називають мешканців пустелі, які ведуть кочовий спосіб життя. У свої 15 років на відпочинку Таня і познайомилася з одним з них - на ім'я Абу.

Про цю історію "кохання" нагадує одне з українських видань.

Таня і її бедуїн Абу, фото: соцмережі
Таня і її бедуїн Абу, фото: соцмережі

Бедуїну дуже сподобалася симпатична іноземка. На наступний день молоді люди зустрілися, прогулялися по берегу і обмінялися контактами. А через кілька днів Тетяна з мамою повернулися до рідного Києва. Але зв'язок з Абу дівчина не перервала, вони продовжували спілкування протягом двох років.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Таня і її бедуїн Абу, фото: соцмережі
Таня і її бедуїн Абу, фото: соцмережі

Таня вивчила арабську мову і навіть вступила до інституту на арабську філологію. Черговий візит дівчини до Єгипту закінчився весіллям. Молодята стали жити в будинку на околиці району, де починалася пустеля.

Таня і її бедуїн Абу, фото: соцмережі
Таня і її бедуїн Абу, фото: соцмережі

Дівчина згадує, що жити там було не просто, і їй вже не дуже подобалося. Раз у раз по стінах пробігала ящірка, і весь час літали комарі. Коли йшов дощ, він заливав їх будинок зсередини, а в піщані бурі їх засипало піском. Але Таня дуже любила свого чоловіка і вірила, що все налагодиться.

Таня і Абу разом вже 15 років вони виховують чотирьох синів. Вони часто бувають в Києві. Тетяна захоплюється чоловіком і запевняє, що відчуває себе захищеною і коханою поруч зі своїм чоловіком.

Раніше повідомляли, "Мені 10, і я розлучена": історія маленької мусульманки і чоловіка-тирана потрясла світ.

Як повідомляв Знай.uа, фільми про підліткове кохання на будь-який смак: від комедій до несамовитих драм.

Знай.uа писав, кози в обмін на навчання і смерть від обрізання: вас повалить в жах те, як живуть дівчата в сучасному світі.