Джеррі Хейл, українська співачка та композиторка, висловилася з приводу свого ставлення до шлюбного контракту. Відповідне повідомлення вона опублікувала на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Звідки всі ці теми в профілі головної незайманки країни? Це все ви! Тема піднялася під час нічного лайву — можете глянути в збережених IGTV. Думки розділилися з величезною перевагою на користь тих, хто проти», - пояснила вона вибір теми для публікації.

Вона також додала, що підтримує необхідність укладання такого документу.

«А я — за! Вважаю, що боятися підписати шлюбний контракт — це боятися подивитися в очі правді. Адже саме під час розподілу грошей і майна і відкривається сутність людини. То хіба не краще на берегах про все домовитися? Нехай навіть це отверезить і покаже, що стан ваших стосунків без рожевих окулярів не такий вже ідеальний! Підходите ви чи не підходите один одному, варто максимально прощупати на самому початку. Щоб не розбігатися зі скандалами через майно і дітей», - вважає співачка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

На її думку, наявність шлюбного контракту повинна заспокоювати і дарувати впевненість у майбутньому.

«Я у стосунках майже сім років, і ми одразу обговорили цей момент на випадок шлюбу», «Я теж за адекватні зрілі стосунки, інакше нащо це все», «Як казала одна ну дуже розумна людина: "Є контракт - є контакт!"», - вважають коментатори.

«Мені подобається, як ти відкрито говориш про свою незайманість. Я, до речі, теж, і не тому, що лох, а тому, що маю гідність», - пише у коментарях фанат співачки.

Нагадаємо, реперка Alyona Alyona відкрила ротик перед напівголим красенем.

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil кинула виклик Потапу і Кошовому, шампунь вже не допоможе цій голівці.