На сторінці в соцмережі Facebook відомої української співачки Оксани Білозір з’явилася нова публікація, присвячена її Дню народження.

«Часто чую, як друзі кажуть, що не люблять святкувати свій день народження! І я така була, а тепер дуже люблю, ціную кожен прожитий день, друзів, які поруч і які доповнюють моє життя... Але повнота щастя і сенс життя - це коли вся сім’я поруч, коли всім весело і радісно! Дякую, Господоньку мій, за все!», - написала акторка.

«Оксано, твори і будь щаслива!», «Оксанонько! Велетенського щастя, гармонії, любові, крил щодня! Рідних і улюблених людей довкола. Обнімаю!», «Дорога пані Оксано, вітаю Вас щиро і бажаю, перш за все, бути завжди здоровою, щоби ніщо не перешкоджало здійсненню творчих задумів, добрих справ, спілкуванню з дорогими людьми і миру в душі та в Україні! Многая літа!», - вітають улюблену виконавицю фанати.

«Щирі вітання! Здоров’я! У серці, душі, сім’ї, родині Божого світла, наснаги і Господніх провидінь ! І в’язанку добротних пісень та фільмів на многоліття!», - додають українці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, дружина народжує-пора у відпустку: як в Україні зміняться правила чоловічого Декрету. В Україні з'явиться Нова відпустка і декрет для чоловіків.

"На танках...": Катя Павленко з Go_A прокоментувала "тур по Росії"

Як повідомляв "Знай.ua", у Львові 10-річній принцесі прооперували мозок без краплі крові, аплодує вся Україна.

Знай.ua писав, пільги чорнобильцям в Україні у 2021 році: головні зміни і як оформити.