Українська модель, співачка і актриса студії "Квартал 95" Еліна Мбані поділилася яскравими кадрами на тлі нічного Києва.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Еліна Мбані давно відома українцям завдяки програмам "Голос країни","Х-фактор" і "Жіночий квартал". Їй вдалося підкорити глядачів своєю екзотичною зовнішністю, вокальним і гумористичним талантом. Крім сцени, актриса любить радувати шанувальників в соціальних мережах новими знімками.

Еліна Мбані / фото: instagram.com/elinambanii/
Еліна Мбані / фото: instagram.com/elinambanii/

Цього разу Еліна вирішила попозувати на тлі нічного Києва. Мбані сіла на підвіконня біля відкритого вікна і зробила кілька кадрів. На фотографіях гумористка постала в трикотажній кофті на замку сірого кольору, і рваних джинсах в тому ж кольорі. Еліна Мбані доповнила образ великими сережками, високим хвостом і стрілками на очах.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пост Еліни Мбані в Instagram / скріншот
Пост Еліни Мбані в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники Еліни прийшли в захват від опублікованих знімків, усипавши актрису компліментами. Сама ж співачка вирішила ніяк не підписувати знімки, приділивши увагу прекрасному вигляду з вікна.

"@elinambanii подруга ніч 🔥", "😍😍😍😍😍😍", "Красуня❤️", "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Еліна Мбані засвітила нового друга:"Я улюбленець".

Як повідомляв портал Знай.иа, пекуча дівчинка Кравець з жіночого кварталу загуляла "у Януковича" і опустилася на коліна: "дуже красиво...".

Також Знай.иа писав, що Еліна Мбані блиснула екзотичною красою в облягаючому білому платті.