Приємний сюрприз чекає українських громадян, які вирішили відпочити в Туреччині – їх звільнили від обов'язкового проходження ПЛР-тесту. Про це розповів міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко, передає сайт відомства.

За його словами, турецька сторона звільнила наших співгромадян від необхідності показувати результати ПЛР-тесту, перетинаючи кордон країни.

«Тому ми робимо дзеркальну відповідь: ті, хто повертається з Туреччини, також будуть звільнені від необхідності показувати ПЛР-тест», - пообіцяв чиновник.

Туристи, скріншот: YouTube
Туристи, скріншот: YouTube

Він також зазначив, що зараз в Кабінеті Міністрів розглядають можливість скасування обмежень на в'їзд щодо деяких країн Євросоюзу. В Україні сподіваються на відповідну відповідь з боку європейських країн для українських громадян.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Раніше повідомляли, Денису Шмигалю влаштували допит за пропажу 35 млрд і гостру нестачу швидких і кисню в лікарнях.

Як повідомляв Знай.uа, Віктора Ляшка призначили міністром охорони здоров'я після звільнення Максима Степанова.

Знай.uа писав, санлікар Ляшко розповів про шкоду куріння і дитячі залежності: "безпечного не існує".