Українська співачка і актриса "жіночого кварталу" Марта Адамчук поділилася яскравим кадром зі святкування свого 35-річчя.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Марта Адамчук давно відома українцям: дівчина стала фіналісткою 7 сезону "Голосу країни", брала участь у шоу "Танці з зірками", а також є беззмінною актрисою "Жіночого кварталу". У суботу, 29 травня, артистці виповнилося 35 років, про що вона радісно повідомила своїм шанувальникам в соціальних мережах.

Віра Кекелія та Марта Адамчук, фото з instagram
Віра Кекелія та Марта Адамчук, фото з instagram

Крім численних привітань в історіях, Марта Адамчук опублікувала один знімок зі святкування свого Дня народження. На святі актриса "жіночого кварталу" постала в Білій облягаючій сукні з вишитими квітами, доповнивши образ масивними сережками, пишною укладанням і яскравим макіяжем.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"У свій День народження хочу побажати всім вам, друзі, бути по-справжньому щасливими. Спасибі, що Ви у мене є! # 35", - написала Адамчук під фото.

Пост Марти Адамчук в Instagram / скріншот
Пост Марти Адамчук в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники почали вітати улюблену артистку з Днем Народження і залишили їй найкращі побажання.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Марта Адамчук перетворилася на гарячу іспанку: "Вау! Кармен".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Товстолес зізналася в потаємному:"бути стервом прикольно".

Також Знай.uа писав, що Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" перевірила потужність залізної малятка:"Розкіш повинна бути зручною".