Українське місто Житомир виявилося затопленим внаслідок недавньої зливи: пішоходи пересуваються на гідроциклах, матрацах і просто вплав.

Детальніше про це пише видання "Житомир Info".

Повідомляється, що негода наздогнала обласний центр у неділю, 30 травня. Злива затопила в основному центральні вулиці міста: Покровську, Вітрука, Перемоги, Вольський шлях, проспект Незалежності та перехрестя Покровської та Грушевського.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За опублікованими знімками можна помітити, що води було майже по пояс пішоходам, а припарковані автомобілі і громадський транспорт виявилися заблокованими.

Щоб трохи скрасити неприємну ситуацію, місцеві жителі запропонували альтернативні способи пересування. Двоє умільців перепливли вулицю на надувному матраці, в той час як інші привезли гідроцикл і розсікали по затоплених провулках.

Пізніше з'ясувалося, що в результаті негоди також постраждала одна місцева мешканка. Як повідомили в патрульній поліції, на вулиці Покровській відкрився люк через затоплення, на який пізніше наїхала маршрутка. Від удару в салоні постраждала пасажирка 1961 року народження.

На місце події надіслали правоохоронців та швидку медичну допомогу. Постраждалу забрали до лікарні.

Маршрутка / фото: Житомир Info
Маршрутка / фото: Житомир Info

Місце аварії / фото: Житомир Info
Місце аварії / фото: Житомир Info

Нагадаємо, що на голови українців посипалися крижини розміром з яйце: негода захопила всю країну.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві посеред дороги "прокинувся" фонтан з окропу, асфальт злетів у повітря.

Також Знай.uа писав, що у Києві потужний гейзер пошкодив 15 авто.