Український шеф-кухар колумбійського походження і беззмінний суддя "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, за що любить українських жінок.

Цим кулінар поділився в інтерв'ю для "Світського життя".

Відомо, що на недавньому конкурсі краси "Місіс Україна" шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво став одним з членів журі. Йому належало оцінити учасниць і виставити бали.

В інтерв'ю для Каті Осадчої кулінар розповів, як саме збирався судити на конкурсі і що його найбільше приваблює в українських жінках.

"Ось що я обожнюю в Україні, те, що тут такі високі жінки. Це вражає. Можливо, для українських чоловіків латиноамериканки - екзотика, але для мене українські жінки - ось справжня екзотика. Вони високі, довгоногі, ходять на височенних підборах як професійні моделі",-заявив Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Він також зазначив, що конкурс " Місіс Україна "йому подобається набагато більше, ніж" Міс Україна", оскільки в останньому йде велика концентрація саме на зовнішності, а в першому конкурсі йдеться про глибокі моральні цінності.

Також Ектор розповів ведучій, чи повинна жінка вміти готувати.

"Удома готувати повинна не тільки жінка, але і чоловік. Але для мене важливо, наскільки жінка піклується про свою сім'ю. Тому так, жінка повинна любити їжу, повинна вміти куховарити. Все-таки кухня - це певний момент турботи і єднання всієї родини", - заявив кулінар.

На закінчення він зазначив, що на конкурсі обов'язково звертатиме увагу на те, щоб учасниця вміла готувати.

Нагадавши про чудовий шашлик від зірки "Майстер-шеф": Ектор показав простий рецепт маринаду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ектор Хіменез-Браво з " МастерШеф "похвалився, що став українцем:"тепер в армію загребуть".

Також Знай.uа писав, що Ектор Хіменес-Браво розповів про одне з найважливіших рішень, яке він прийняв за останні роки свого життя.