Відома російська артистка українського походження Любов Успенська поділилася зворушливими кадрами спільного співу з дочкою Тетяною.

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що лише нещодавно стих скандал зі співачкою Любов'ю Успенською та її дочкою Тетяною, яка звинуватила матір у замовному викраденні. Пару тижнів тому шансоньє радісно заявила, що суди закінчилися, а вони з Тетяною остаточно примирилися.

Любов Успенська, фото - https://www.instagram.com/uspenskayalubov_official/
Любов Успенська, фото - https://www.instagram.com/uspenskayalubov_official/

Тепер, Любов Успенська не втрачає часу і намагається якомога частіше з'являтися з дочкою на публіці і в соціальних мережах. Цього разу виконавиця продемонструвала відео, на якому вона з Тетяною разом виступає на сцені. Дівчина виконала частину з пісні матері іноземною мовою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я завжди пишалася і завжди буду пишатися моєї неймовірною @pacha_tati ❤️ Не тому що вона моя улюблена дочка, а тому що вона насправді талановита❤️ Вона справжній артист і справжня співачка, яка, я впевнена, з легкістю переплюне мій успіх❤️ Я насолоджуюся її голосом і вірю в неї❤️ А скоро насолодитися голосом Тані в повній мірі зможете і ви, друзі❤️ Не тільки в дуеті зі мною, але і сольно🙏🏻,"– написала Любов Успенська.

У коментарях шанувальники і колеги артистки були захоплені голосами і всипали Успенську з дочкою компліментами.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Успенська голосно відгуляла 67-й день народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Успенська в напівпрозорій сукні заговорила про кохання:"Ах, Люба, Любонька".

Також Знай.uа писав, що Любов Успенська зняла на відео процес приготування класичних вафель.