На сторінці в Instagram відомої української співачки Анастасії Приходько, яка нещодавно стала мамою, з'явився новий пост.

Цього разу зірка показала, як годує свого малюка грудьми.

"Я знаю, що мої груди більше не буде красивою, але вона буде як медаль на моєму тілі, і гордість того, що я змогла, у мене вистачило сил, нервів, і контролю щоб дати маленькій людині можливість вбирати моє молоко», - написала вона під знімком.

При цьому вона зазначила, що хотіла б, щоб суспільство гідно оцінювало самопожертву жінок заради здоров'я їхніх дітей.

"Я не хочу знати, що хтось, не дай Бог, засуджує жінку, у якої обвислі груди! Я хочу чути: "ти бачила її груди? Вона ж годувала.... Боже, як круто " я хочу, щоб нарешті почали змінюватися подвійні стандарти! Жінки мають право бути такими, якими нас створила природа! Досить робити нас штучними!",- додала співачка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Ми цінуємо красунь з глянцю більше, ніж тих, хто дав життя і виховав! Чому???» ,- обурюється Приходько.

"...Коли я була маленька, я з мамою гуляла біля Софіївського собору в Києві і побачила жінку з дітьми. В області грудей у неї було мокро, чітко два кола, природно, я запитала у мами, А чого тітка мокра? Мама відповіла - Це молочко, вона годує діток грудьми. Ця історія заклала в мені розуміння того, що груди - це в першу чергу символ материнства! І вже потім-красива картинка для інших", - впевнена Приходько.

Вона додала, що годуючі жінки змушені проходити через безліч незручностей, аби продовжувати годувати дитину молоком. А суспільство більше цінує " тих, хто штучно створює собі вигляд».

"Мами, я хочу, щоб ви перестали соромитися і засуджувати себе за «недостатню» красу і форми! Кожна з вас прекрасна! Хто буде не згоден, нехай пише мені, ви знаєте мій характер, я їм розповім все, що думаю!",- пообіцяла вона.

Анастасія Приходько / фото : instagram.com/prykhodko_official/
Анастасія Приходько / фото : instagram.com/prykhodko_official/

"За природну красу», «Я і донечку і синочка годувала грудьми по 2,5 року. Вважаю годування вищим проявом материнської любові і турботи! Настуся, ви велика розумниця, дуже поважаю", " годувала рівно 1 рік і 8 місяців. І жодного разу не задумалася про те що буде з грудьми. Перш за все моє чадо і цей чудовий зв'язок між нами", - підтримують маніфест зірки Українки.

"Спасибі за те, що не соромитеся бути справжньою. Це дуже притягує. Набагато більше, ніж" вилизані "інстаграмні фото", - пишуть фанати співачки.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько зворушила відео з 2-місячним сином:"спостережливий і хитрий".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Приходько показала "чесне" фото фігури після пологів:"у мене целюліт".

Також Знай.uа писав, що Анастасія Приходько втратила близьку людину: "Бог так вирішив... колись ми зустрінемося".