Дмитро Коляденко, популярний український хореограф і співак, розповів, яка оригінальна річ є у нього в гардеробі.

Він також зізнався, що міг стати дизайнером, а не хореографом. Про це, а також про те, скільки грошей Дмитро Коляденко витрачає на одяг за сезон, розповіли в сюжеті «1+1».

Коляденко зізнався, що сама незвичайна річ в його гардеробі – це жилет, розшитий ним самим вручну блискітками, зробленими з кришечок від кефіру.

На одяг у сезон Коляденко витрачає менше, ніж можна було б подумати. Він зазначив, що любить знижки в 70-90%, і не проти купувати речі на розпродажах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Куртка, яка коштує 2 тисячі доларів, обійшлася в 500. Кросівки-500 доларів зі знижкою в 90%. Я просто зобов'язаний це купити! Я дурень, чи що?» ,- зазначив він.

У коментарях до відео думки з приводу зовнішності Коляденка розділилися.

"Якось була на одному корпоративі з купою знаменитостей, а запалив весь натовп тільки Діма. З тих пір подивилася на нього по-іншому. Молодець! Позитивний дуже", " обожнюю Діму з давніх часів, пам'ятаю, як він приїжджав з Повалій в Луганськ, ми з подругою дивилися тільки на нього. Іра Білик тільки для Коляденка, більше ніхто», - захоплюються чоловіком його фанатки.

Однак не всім до вподоби образ, створений Коляденком.

"Жах, як Ванька Штанька", "50? А я читала, що він 1975 року народження! Так він тільки на 1 рік молодший Білик. У стилі Кіркорова - все про бренди!", "Папуас, йолки-палки, хіба це чоловік", "Клоун на прізвисько "папуга"... Чоловіка там мало...",- обурюються коментатори.

Нагадаємо, що Діма Коляденко заговорив про весілля з Іриною Білик після її розлучення: "Ми з нею мріяли".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Білик після розлучення з Асланом Ахматовим спантеличила львів'ян зізнанням:"Мій коханий".

Також Знай.uа писав, що Ірина Білик подала на розлучення і показала головного чоловіка в житті: "скандалу не буде".