Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно знаменитість виставила спокусливе архівне фото з Мексики, куди літала для зйомок власного реаліті-шоу "Девочки рулят" з подругою Анною Андрійчук і мамою Лідією Петрівною. Так, артистка позувала на піщаному пляжі серед високих пальм і блакитної води, примірявши міні-бікіні чорного кольору і накидку-халат з квітковим принтом.

Зірка блиснула формами на заході сонця, загадково дивлячись вдалину. Виконавиця зазначила, що природа за допомогою заходу сонця показує нам, як будь-яке завершення перетворюється на початок чогось нового.

"Після заходу сонця завжди настає новий день

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Так природа показує нам, що будь-яке завершення - це завжди початок чогось нового.

І прекрасного ❤️"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Завджди один і той же образ,шнурочки,ланцюжки,і чорний купальник.", "Нереальна😍", "шикарне тіло", "хоч і схудла але стегна залишилися колишні", " яке пристрасне фото! Настя респект🔥", "фігура вогонь🔥 🔥 🔥".