Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося зворушливе відео, створене шанувальниками Тіни. Так, в ролику були зібрані різні уривки з репетицій артистки з хореографією і приміркою різних концертних вбрань.

Зірка демонструвала струнку фігуру в міні-топах, танцювала на підборах і навіть показувала, як готується до виконання складних номерів, наприклад, з акробатичними моментами. Також виконавиця стрибала на скакалці, розтягувалася і качала прес.

"Мотивація�🔥🔥�"

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "так...але жінка завжди залишається жінкою...милою ніжною і коханою❤️", " все одно знайдуться такі, які будуть намагатися витирати об нас ноги. Якими б ми не були сильними.", "Класні слова!👏 ", "Будь щаслива😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️", "Наша чудова Тіна.", "Тіна навчила мене не втрачати віру в свої мрії, не здаватися і ніколи не опускати руки, щоб не траплялося: «хто сходить з дистанції, той нічого не отримує»🤍".