Дочка популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість виставила серію селфі в дзеркалі, позуючи з подругою в одному із закладів Києва. Так, дівчина приміряла міні-топ білого кольору з глибоким декольте, сорочку і вбрання із завищеною талією, а "фішкою" образу Маші стали масивні аксесуари у вигляді намиста-ланцюга, підвіски і сережок у формі хрестів.

При цьому юна зірка блиснула стрункою фігурою. Полякова-молодша зізналася, що не може остаточно визначитися, чи подобаються їй спільні знімки з подружкою, запропонувавши шанувальникам оцінити пост.

"Ось мені начебто подобаються ці фотографії а начебто ні, напиши свою думку ✨ ✨ "

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися:", хрест на мені,хрест на спині, уся в хрестах,як овечка в реп, яхах,,😂 😂 😂", "одна точно виграшна 🔥та що друга всі інші можна відсіяти", "зухвала і Дика як мама)))🔥 🔥 🔥", "на Бузову схожа)", "невідома крихітка відтіснила Машу на задній план", "правду сказати або краще промовчати?".