В одному з невеликих магазинчиків між продавцем і покупцем стався конфлікт. Так, жінка залишила робоче місце для того, щоб сходити в туалет, а чоловікові, мабуть, не сподобалося чекати.

Відповідне відео показали в телеграм-каналі "Чорний список".

На камеру вже потрапила розв'язка сутички між покупцем і продавщицею. По жінці помітно, що її вивела з себе ситуація і вона вирішила не стримувати себе у словах.

"Я с*ала! Ну то що?! Я с*ала на унітазі! Ну то що? Я повинна була відкрити двері? Що там написано? Ми можемо в туалет сходити, б*ять, по*рати. Ти розумієш, чи ні? Написано, що один продавець працює", - кричить жінка.

Після цього вона встає і вимагає покупця "відвалити звідси" і йде.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ситуація в будь-якому магазинчику, будь-якого міста, де працює один продавець 👩 💼 ",- йдеться у підписі до відео.

"Не дали бабі по*рать спокійно"," як то кажуть" цікавим х*й в сраку"", " як бісять такі розумники з камерами. 0 розуміння до чужої роботи", " Суть проблеми не розкрита...", "Просто є категорія людей, які не розуміють, що продавець - жива людина! Зі своїми фізіологічними потребами! Нам не можна ні їсти, ні в туалет сходити! Тому що - покупець завжди правий!", Я за свої 25 років в торгівлі таааких надивилися! Інтелекту - нуль! А понтів!", "Мабуть вона працює на розрив, з одного боку покупці, які завжди типу праві, з іншого напевно начальство, яке пресує її то штрафами, то вимогами.. Ну не витримала дівка, вже пішла танком перти))) звільнять так звільнять))", - стали на строну продавця коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- " Маска де?" На Дніпропетровщині охоронець АТБ побив покупця, який зайшов у торговий зал без маски.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпровський супермаркет оскандалився "золотими" котлетами: "для олігархів?" У Дніпрі популярний супермаркет обдурив покупців, завищивши в три рази ціни на продукти.

Також «Знай.иа " писав, що Запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску: "ти хворий?" Чоловік-покупець, зайшов в супермаркет без маски, за що, природно, практично відразу і потрапив в скандальну історію.